MyRangeCooker.se - Köpguide, vi hjälper dig hitta din drömspis!Stoves - Make a statement

Stoves är världens största tillverkare av range cookers och har ända sedan företagets grundande 1920 producerat alla sina spisar på plats i England – med andra ord är de riktiga experter på området! Spisarna och de matchande fläktarna byggs och monteras för hand i fabriken vilket ger dig en spis av garanterat högsta kvalitet. Ett gediget hantverk kombinerat med teknologi i framkant. Stoves engagemang för att bygga spisar som håller över lång tid har inspirerat över 4 generationer av matlagare och professionella kockar. Och även om Stoves produkter är i ständig förnyelse och förbättring kvarstår samma engagemang som för 100 år sedan: att erbjuda fantastiska spisar som låter kreativiteten i köket flöda!Richmond Series

Stoves har tagit sig an utmaningen att designa en traditionell range cooker med moderna och smarta egenskaper - Richmond är resultatet! Med ett öga för detaljer levererar Stoves en range cooker i toppklass med matchande fläktar och stänkskydd!

Se alla spisar från Richmond Series >

Sterling Series

Stoves Sterling Series är perfekt för dig som vill ha valmöjligheterna som bara en range cooker kan erbjuda, men samtidigt önskar ett kök med modernt utseende! Sterling förenar de traditionella egenskaper hos brittiska range cookers med stilrena och innovativa detaljer!

Se alla spisar från Sterling Series >

Komplettera din spis med fläkt och stänkskydd. Se våra färdiga spispaket här! >

Kundtjänst

Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Handla säkert

PriceRunner Köpskydd

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i
hela
landet.

Läs mer >